logo KankerEnIk.nl

Samen verhogen we
de levenskwaliteit van
mensen met kanker

JOUW PRODUCT VERKOPEN VIA KANKERENIK.NL?

 

KankerEnIk.nl is Nederlands bekendste onlineverzamelpunt van producten die in dienst staan van kankerpatiënten. Met een maandelijks bereik van meer dan 80.000 mensen binnen het netwerk van KankerEnIk.nl wordt jouw product snel onder een grote gemeenschap verspreid. 

 

Wij streven positieve gezondheid na.
 

Producten hebben op de een of andere manier een gunstige uitwerking op de verbetering van kwaliteit van leven. Lichamelijk, mentaal, op het gebied van beleving en het dagelijks functioneren. 


Heb je een product voor kankerpatiënten of voor directe betrokkenen en vindt je dat jouw product absoluut niet zou mogen ontbreken in onze aanbevelingen?

Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

+31 (0)6 422 19 702

 

 

 

 

Partners

 

KankerEnIk.nl werkt samen met een breed netwerk van (ex-)kankerpatiënten en betrokken professionele organisaties.

Een goed idee is vaak het begin van een mooi avontuur, om sneller resultaat te bereiken kun je best samenwerken met mensen die ervaring hebben.
De juiste ervaring vind je natuurlijk in partijen die autentieke kennis hebben van de wereld waarin jij verbetering aan wilt brengen. 

 

KankerEnIk.nl helpt ondernemers die zich inzetten voor het versterken van de positie en de levenskwaliteit van mensen met kanker.
Dat doen we op een positieve manier zonder dat we de ernst van de situatie uit het oog verliezen. Door persoonlijke ervaring en nauw contact met de doelgroep is KankerEnIk.nl in staat zich op een passende wijze te profileren en bereikt daarmee duizenden Nederlanders met vragen over hun welzijn.

 

De omstandigheden als gevolg van kanker zijn voor nieuw gediagnosticeerde patiënten vaak onbekend en vaak kunnen zij niet de oplossingen vinden die ruimschoots beschikbaar zijn.

Bij KankerEnIk.nl heben we aandacht voor de praktische oplossing voor dagelijkse situaties en dragen bij aan het gevoel van welbehagen en zekerheid. Hier kunnen bezoekers zich oriënteren in het  online aanbod. 

 

KankerEnIk.nl geeft jouw goede idee een podium en brengt jouw producten onder de aandacht. 

 

 

Wij staan voor je klaar om je product op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij mensen die op dit moment leven met kanker.

 

Samen werken we aan een inspirerend en relevant aanbod waar deze doelgroep interesse in heeft op een passende en smaakvolle manier. Eerlijk en transparant.

Online magazine

 

Onze bezoekers willen graag weten waar een product vandaan komt en wie erachter zit. KankerEnIk.nl schrijft graag over betrokken ondernemers.

 

Ondernemers gebruiken ons online managzine om meer van zichzelf te laten zien.
KankerEnIk.nl helpt je om je meerwaarde op een aantrekkelijke en betaalbare manier in beeld te brengen. 

Product pagina


Wij helpen ondernemers die hun zichtbaarheid onder hun doelgroep willen vergroten en bieden hen met liefde ruimte aan op onze productpagina. 

 

Producten die een bijdrage leveren in de kwaliteit van leven komen uit verschillende hoeken. Regelmatig starten ervaringsdeskundigen een onderneming om lotgenoten te helpen.

Door je product op KankerEnIk.nl te promoten help je patiënten jouw oplossing makkelijker te vinden. 

 

Social media mix

 

We delen graag ons netwerk met jou. Via onze social media mix bereiken we dagelijks duizenden Nederlanders die op zoek zijn naar antwoorden op hun hulpvragen. Onze aanpak is zorgvuldig en informatief. We hebben een duidelijk beeld van de verdeling van de doelgroep.

Programma op maat

 

Ieder goed idee verdiend de juiste aandacht om te groeien. Misschien heeft jouw idee baat bij herhaalde exposure of maak je liever een samengestelde keus uit de meest vruchtbare plaatsingsmogelijkheden.

Wij helpen je graag een goede keuze te maken. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en vind uit wat het beste bij jouw concept past. 

Advertentie
Affiliate Partners: 


KankerEnIk.nl werkt ook samen met verschillende affiliate marketing partijen en vindt veel producten die het leven van mensen met kanker kunnen verbeteren. 
 

KankerEnIk.nl verkoopt zelf geen producten, we hebben geen opslag en versturen zelf geen pakketjes. Wij richten onze aandacht liever op het in beeld brengen van ondernemers die dat al op een goede manier doen.