Verzorging webshop

Egyptian Magic Skin Cream-Multipurpose

 

Een bijzonder multifunctionele crème die overal op de huid aangebracht kan worden en staat bekend om haar huidvriendelijke eigenschappen. Gemaakt met 100% natuurlijke ingediënten.

All Purpose Magic Cream
Squalan Pure facial oil

 

Geschikt voor de extreem gevoelige huid. De Squalan-producten zijn 100% plantaardig, bevatten geen parabenen of alcohol, zijn dierproefvrij, veganistisch en worden duurzaam geproduceerd.

Squalan Gezichts olie
Vloeibare handzeep olijfolie
Vloeibare Olijfolie Handzeep

 

Je handen verzorgen terwijl je ze wast, dat doe je door de verzorgingshit van dit moment.  Olie biedt een goede methode om je handen te reinigen en maakt ze zijdezacht. Houd je handen zacht en soepel met de kalmerende eigenschappen van olijfolie.

KankerEnIk.nl vindt handige producten en maakt ze toegankelijk voor mensen met kanker. 

De huid is gevoelig voor een behandeling van kanker zowel chemotherapie als ook bestraling laat zijn sporen na.  Deze producten zijn mild voor een tere huid en dragen bij aan jouw herstel. 

Mondspoeling rauwe kokosolie met pepermunt

Chemotherapie kan de mond kwetsbaar maken waardoor tanden poetsen pijnlijk kan zijn. Probeer in dat geval om de mond te spoelen met deze rauwe kokosolie verrijkt met perpermunt.

De olie wordt vloeibaar in de mond en verwijderd bacteriën. 

Sister & Co Oil Pulling
Oximeter voor zuurstofgehalte en hartslagfrequentie


Wanneer er sprake is van een lage zuurstofgehalte in het bloed dan is het van belang om dit goed in de gaten te houden. Je kunt dan een oximeters gebruiken om het zuurstofgehalte in je bloed (SpO2) en je hartslag (SPM) te meten.

 

De oximeter van Fedec geeft beide waardes weer en is eenvoudig in gebruik.

All Natural Sunscreen
All Natural Sunscreen

 

Soleo Organics is de beste biologische, 100% natuurlijke zonnebrandcrème voor alle leeftijden en het milieu! Als nummer 1 beoordeeld door de Environmental Working Group (EWG).

Huidbalsem 100& natuurlijk
Multi-purpose Crème geurvrij 100% natuurlijke verzorging

Verrijkt met sheaboter, zonnebloemolie, bijenwas, jojoba-olie en calendula.

Voed, beschermd de huid. Doordat de formule parfumvrij is, is deze zeer geschikt voor de gevoelige huid van volwassenen en zelfs voor baby’s.

Badzout 5 kg Dode zee

 

Een grote emmer 5 KG Dode Zeezout voor in bad om pijnlijke spieren effectief te ontspannen, een echte aanrader! Vrij van parfums, goed voor de conditie van spieren en zenuwen.

Neem regelmatig een ontspannend bad om bij te komen van stress en spanningen.

Handcrème Olive met kreatine voor sterke nagels

 

Olive handcream met kreatine is verzachtend voor de huid en voedt de nagels die leiden aan de gevolgen van chemotherapie.

Herb Olive handcreme met creatine
Therapeutisch Dode Zeezout Zarqa 5 kg
I CAN AND I WILL GIFTBOX


Samen maken de wereld net dat tikje mooier. Geef een cadeau met impact en steun Alegria vzw, een ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten. De bodybutter en – scrub, voeden en herstellen de huid diepgaand.

Bloeddrukmeter
 

Een behandeling van kanker kan resulteren in een te hoge of een te lage bloeddruk.

Flauwte bij een te lage bloeddruk, of hoofdpijn bij een te hoge bloeddruk kunnen dan bijvoorbeeld het resultaat zijn. Je bloeddruk meten is vrij eenvoudig. Een bloeddrukmeter helpt je om thuis een oogje in het zeil te houden. 

Oximeter
Air purifier van Livington
Livington Air Purifier

 

Het is belangrijk om gezonde lucht in te ademen, zeker als je last hebt van ademhalingsproblemen. Met luchtzuiveringssystemen kan jij zelf bepalen hoe gezond de lucht in jouw huis is. De Livington AirPurifier reinigt effectief ruimtes tot 30 m2 en de extreem hoogwaardige filters garanderen langdurige prestaties 

Lofty onderhoudsspray voor haarwerk en pruiken

 

Je pruik ziet er, ook na een aantal keren dragen en kammen er nog net zo mooi en fris uit als op de eerste dag met deze speciale onderhoudsspray. Deze spray zorgt voor een mooie glans en een goede bescherming en verzorging.

Squalan Gezichts olie
Schuimverband wondverzorging
Schuimverband Wondverzorging


Het zelfhechtende wondverband van Snogg is het ideale verband om snel en gemakkelijk wonden af te binden en te beschermen. Gemaakt van schuimmateriaal, hecht zich niet aan de huid, haren of de wond, maar aan zichzelf!