Kanker heb je niet alleen.

 

Op KankerEnIk.nl dragen we producten en inspiratie aan, met het uitgangspunt om klachten en zorgen te verlichten. 

 

De artikelen en producten zijn geselecteerd door lotgenoten en worden steeds aangevuld met nieuwe ideeën.

 

Wij helpen zorg ondernemers om zichtbaar te worden voor mensen met kanker, hun famillie, vrienden en kennissen. Zo brengen wij de grote vraag en het uigebreide aanbod bij elkaar.

 

Daarom verkoopt KankerEnIk.nl zelf niets. Bij ons vind je ondernemers die hulp bieden bij kanker.
Wij maken het makkelijker voor mensen in deze moeilijke periode om bruikbare producten en diensten te vinden.

 

Kanker heb je niet alleen, op deze manier dragen wij een steentje bij.  

 


KANKERENIK.NL BIEDT: 

 

Het Magazine - Lotgenoten schrijven over hun ervaringen met kanker en delen bruikbare tips. Ze bespreken onverwachte obstakels en herkenbare gevoelens. Wil je ook je verhaal delen, dat kan! 
 

Het gratis Interactieve e-boek 'Chemotherapie en Ik' - Een uitgebreide en makkelijk te lezen gids die aangepast kan worden op een persoonlijke situatie. Bevat o.a.:
- een lijst met vragen voor de dokter;
- een overzicht van bijwerkingen en hoe je er mee om kunt gaan;
- een lijst van voedingsadviezen voor verschillende doeleinden. 

 

Verzameling van producten -  KankerEnIk.nl verzamelt producten uit alle hoeken van het internet gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van kankerpatiënten en hun naasten.

Producten bevatten vaak een affiliate link. Dat is een koppeling waarmee wij een kleine commisie genereren op het moment van een succesvolle match. 

 

Bestel je producten via deze website, dan help je ons ook mee het platform in stand te houden in dienst van mensen met kanker. 

Ons Team

 

Elke De Klerk - Initiatiefnemer


REDACTIE:

 

Agnes Nienhuis

José Sieverink

Loduvica Klasen

Raphaël De Klerk

Paul Seesink

Tonnie van Hintum 

 

Wisselende bijdragen van lotgenoten
 

DESIGN: 

 

Sietse Koenders

Over mij:

 

Mijn naam is Elke De Klerk. In 2014 werd ik behandeld voor lymfklierkanker.

Na mijn behandeling ben ik me in gaan zetten voor een betere kwaliteit van het internet voor kankerpatiënten. 

Vroeger was als directie assistent, voordat ik ziek werd was het mijn taak om op internet van álles te vinden en te regelen. Nu ben ik een assistent voor de kankerpatiënt en maak ik hulp toegankelijker voor deze V.I.P.'s.

Tijdens mijn eigen behandeling vond ik het erg ingewikkeld om spullen te vinden.
Ik zocht oneindig lang naar bruikbare tips voor mijn ongemakken. 
Het werd een bonte verzameling van tips en ideëen, leuke winkels en meer.

Ik besloot om KankerEnIk.nl op te richten en samen met lotgenoten deze informatie te delen. Sindsdien delen we op KankerEnIk.nl praktische tips en bruikbare producten om het leven met kanker dragelijker te maken.

 

Hier houden we het 'Ik' in stand in tijden van kanker.

Onze partners

 

KankerEnIk.nl wordt mogelijk gemaakt door partnerschappen binnen een breed netwerk van (ex-)kankerpatiënten en betrokken professionele organisaties. 

Testimonials en reviews

 

 

 

“Sinds we met KankerEnIk samenwerken hebben we meer bezoekers op onze webshop. Het team van KankerEnIk denkt ook met je mee en werkt hard. Dankzij een advertentie op de homepagina en in een productcategorie ontvangen we wekelijks meerdere verkopen.”

Zanta Cosmetics

 

 

Vorig jaar kwamen Elke van KankerEnIk.nl en ik bij elkaar. Zij was na het zien van mijn chemo cadeaubox erg enthousiast en wilde met mij hierover door borduren. Zij gaf mij ontzettend veel bruikbare tips waar ik mee aan de slag ben gegaan. 1 Van haar tips was, doe een kussentje in de box, want je hebt geen idee hoe handig kleine kussentjes zijn. Je hebt zelfs nooit genoeg aan kussentjes. De reacties die ik ontvang van de mensen die deze box voor een dierbare hebben gekocht zijn ongelofelijk mooi.De combinatie van een persoonlijke touch én cadeautjes die echt goed te gebruiken zijn maken deze box een beleving om te geven én nog belangrijker om te ontvangen.

BryOnly

 

 

 

“Liep het met iedereen maar zo vlot. 😊 Zo professioneel, duidelijk en liefdevol geschreven.
Ik ben fan van jullie schrijfstijl en aanpak, heel erg bedankt!”

Natural Self

 

 

“Kwaliteit is voor ons belangrijk, KankerEnIk.nl nam een sturende en creatieve rol aan bij het maken van onze campagne. We zijn blij met het resultaat! Het was heel inspirerend om met KankerEnIk.nl samen te werken, het heeft ons ook weer een zetje gegeven om door te pakken met onze nieuwe site, producten en visie.”

Wear to Care

 

 

"Elke maakte als jonge vrouw enkele jaren geleden een angstige tijd door toen ze de diagnose lymfklierkanker te horen kreeg. Ze gebruikte die moeilijke en angstige tijd als inspiratie en ontwikkelde en lanceerde het interactieve online platform KankerEnIk.nl.

 

Ondertussen gebruiken honderden kankerpatiënten en ondernemers deze website om elkaar te vinden. 

 

Ook een aanrader: het ebook ‘Chemotherapie en ik’, geschreven door Elke zelf en vol met tips en informatie voor mensen die met een chemotherapie starten.

 

Elke is een echte inspiratie voor mij. Zij is een doorzetter die met een frisse en ondernemende blik naar de wereld kijkt.

 

Goed gedaan Elke en we houden contact!"

Marco den Hartog - ondernemerscoach

Verbeter jij de levenskwaliteit voor kankerpatiënten door middel van een product waar je graag meer relevante aandacht aan wilt geven?

 

Wil je ook gevonden worden door mensen met kanker die op zoek zijn naar ondersteuning? 

 

Wij staan voor je klaar om je product op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij mensen die op dit moment leven met kanker.

 

Samen werken we aan een inspirerend en relevant aanbod waar deze doelgroep interesse in heeft.

Bovendien doen we dat op een passende en smaakvolle manier en zijn we eerlijk en transparant over onze werkwijze.

Zichtbaar worden op kankerEnIk.nl 
 

Verbeter jij de levenskwaliteit van mensen met kanker door middel van een product of dienst maar weet je niet hoe je deze mensen kunt bereiken?

Laat het ons weten. Wij staan voor je klaar om je product op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij mensen die op dit moment leven met kanker.

 

Samen werken we aan een inspirerend en relevant aanbod waar deze doelgroep interesse in heeft. Bovendien doen we dat op een passende en smaakvolle manier en zijn we eerlijk en transparant over onze werkwijze.

Over ons

Elke De Klerk - 2015