Als je 's nachts de slaap niet kunt vatten kan dat erg vervelend zijn. Wij begrijpen waar je in een periode van kanker last van kunt hebben, deze suggesties kunnen je daarbij helpen. 

Notitieboekje met bullet grid

 

Piekeren verstoort vaak de nachtrust, het opschrijven van gedachten helpt! Door de glow in the dark pixels op de kaft vind je dit boekje ook in het holst van de nacht.

verkoelingskussen

 

Hervulbaar waterkussen helpt bij directe verlichting van opvliegers en nachtzweet. Het kussen kan extra koel gemaakt worden door hem een poosje in de koelkast te plaatsen. 

Bamboe pyjama's

"Sinds ik bamboe ontdekte wil ik niets anders meer". Deze bamboe pyamaset is ultrazacht, ademt uitstekend, is  hygiënisch, verkoelt bij hitte en is behaaglijk wanneer het koud is. Nr. 1 huispak. 

Bamboe dekbed en kussenslopen

 

Bamboe dekbed en kussenslopen bieden het comfort van bamboe met alle voordelen voor een betere nachtrust. Superzachte stof, hypoallergeen, neemt veel vocht op zonder nat aan te voelen.

somnoblue slaapbril

Licht speelt een belangrijke rol in ons dag- en nachtritme. Goed slapen betekent op tijd beginnen met je slaapritueel en deze bril helpt je daar ontzettend slim bij. Doordat het blauwe (kunst) licht door deze gele glazen worden tegengehouden, maken 
slaaphormonen zich sneller in ons lichaam aan. Zo slaap je sneller in en dat is alvast een uitstekend begin. 

Aanrader: Badger Sleep Balm

 

Helpt bij het slapen maar ook bij stress overdag. Een beetje balsem onder de neus, op de lippen of andere hartslag punten. Een beetje balsem verspreidt een heerlijke geur en brengt je al tot rust.

Nuuna Notitieboekje Glowing Pixels
Gel o Cool verkoelende mat
Bamboe Pyjama Set Ivoor
Badger Balm Goede nachtrust
Slaapbril Somnoblue
Bamboe dekbed
SlaapRobot Somnox

Geavanceerde techniek leert je om beter te slapen. Last van piekeren? Of, zó gewend aan het nemen van slaapmedicatie dat het je niet meer op eigen kracht lukt om in slaap te vallen?
De Somnox slaaprobot is jouw slaapmaatje voor een goede nachtrust.

Yogi Tea Bedtime

De kalmerende kruiden in deze melange, waaronder kamille, worden van oudsher in de Ayurveda en de Westerse kruidengeneeskunde gebruikt om het lichaam te ontspannen en een rustig gevoel te bevorderen.

Nachtmutsje Bamboe


Naadloos nachtmutsje, easy fit, zachte strech stof gemaakt van antibateriële bamboe stof en viscose. Houdt het hoofd comfortabel op temperatuur tijdens de nacht. Bevordert een goede nachtrust bij haarverlies door chemotherapie.

V-vorm kussen

 

Geliefd onder borstkankerpatiënten vanwege het volume en de vorm, dit kussen voorkomt verdrukking van lichaamsdelen. De speciale hoek verbetert je lighouding en zorgt voor meer comfort. Interessant voor mensen die onlangs zijn geopereerd.  

Heren Pyjama - Comfort

 

Pyjama top voor mannen. Dit toegankelijke shirt opent op verschillende manieren zodat verpleging makkelijk bij PIcc-lijnen en Ports kan zonder dat men zich hoeft te ontkleden. V-hals, zacht materiaal, designwinner! 

Haarverlies: Satijnen kussensloop

Gekozen door ervaringsdeskundigen. Dit gladde kussensloop is een Must Have voor mensen die hun haar verliezen door chemotherapie en daar 's nachts last van ondervinden.

De gladde structuur van deze polyester hoes vermindert het prikkende gevoel dat door loszittende haarzakjes kan ontstaan.  Ideaal voor het verlichten van haarpijn.

Sleep Sounds
Bedtime tea
MooiHoofd.nl
Glad kussensloop
V-gevormd kussen
Designwinnen pyjama Mannen
Mond bevochtiger

 

De Lucovitaal Droge Mond Spray is ontwikkeld voor de behandeling en ter voorkoming van een droge mond.
Meerdere malen per dag te gebruiken, zorgt voor voldoende vocht en geeft een frisse adem. Zeer geschikt voor de bestrijding van zowel tijdelijke als blijvende monddroogheid. 

Mindfullness bij kanker

 

Het boek "mindfulness bij kanker" biedt een manier van coping die in Nederland nog weinig wordt gebruikt.

Het is een heel prettig leesbaar boek die voor veel patiënten een handige tool kan zijn om door deze zware periode heen te komen.

Nekkussen en oogmasker - Lavendel

 

Een lavendel nekkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie.

 

Leg eenvoudigweg zo'n kussentje onder nek en achterhoofd, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavendel.

Lavendel oog en nekkussen
Boek: Midfullness bij Kanker
Mondspray Droge mond

Nachtrust webshop

chillmax verkoeling

 

Voor een rustgevende nacht, of een koelere, comfortabelere stoel, is Chillmax Pillow het antwoord!

Het koeleffect van Chillmax Pillow betekent dat het voor allerlei toepassingen gebruikt kan worden. Geplaatst onder een laptop fungeert het als een geweldige koelmat die je laptop en de ondergrond koel en veilig houdt. 

Afb: Chillmax verkoelend kussen
Tinitus hoofdkussen
Tinitus kussen met luidsprekers

 

Medicijngebruik kan (tijdelijk) tinitus veroorzaken. Hinderlijk oorsuizen wat de nachtrust kan verstoren. Het tinitus kussen met luidsprekers helpt je om de slaap te vatten. Sluit het kussen aan op een MP3 speler, de zachte tonen doorbreken de stilte en voorkomen de effecten van tinitus. 

KankerEnIk.nl vindt handige producten en maakt ze toegankelijk voor mensen met kanker. 

Led verlichtingsbuis
Ledverlichting met bewegingssensor

 

LED verlichting met sensor voor de vele donkere hoekjes in huis. Plaats de lampjes onder de bedrand en ze schieten aan wanneer je je benen op de mat zet. Of plaats een lampje naast een donkere traptrede en voorkom daarmee een veradelijke misstap. Extreem eenvoudig te plaatsen.

gallery/schermafbeelding 2019-05-09 om 13.27.44
Aardingshoes katoen en zilverdraad

 

Dit aardingslaken is een hoeslaken van een natuurlijke kleur katoen met een fijne zilverdraad ingeweven in de stof (95% hoog kwalitatief zacht katoen en 5% zilverdraad). Het wordt met een aansluitkabel verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap.

gallery/schermafbeelding 2019-05-09 om 13.32.59
Geleidende Aarding Katoen & zilver

 

Aarden is een natuurlijke manier om het maximale uit je nachtrust te halen. Mensen die last hebben van slapeloosheid, ontstekingen van de huid of gewrichten kunnen baat hebben bij geaard slapen. Dit laken is uitwasbaar en duurzaam en draagt bij aan een sneller herstel van diverse klachten. 

Vilten opbergvak bedrand
HANDIG EN STIJLVOL, OPBERGVAK VOOR HET BED


Een handige opbergmogelijkheid voor mensen die het bed optimaal in willen richten voor perioden van kanker. Het vak is 28 cm breed en 22 cm diep en neemt niet veel ruimte in beslag. 

SpaceMasks zelfverwarmende oogmaskers

 

Met de Space Mask waan je jezelf even
in een andere dimensie.

Deze zelf-verwarmende oogmaskertjes zorgen voor instant ontspanning.
Ideaal om mee te nemen naar het ziekenhuis.

Space Mask
CBD-olie verschillende sterktes


Bent u een beginnende gebruiker? Dan is dit product ideaal om eens uit te proberen. CBD-olie wordt vaak gebruikt voor de verlichting van lichamelijke en geestelijke klachten. 

 CBD Olie 6%