Na een kankerdiagnose zal je snel veel nieuwe woorden leren, wat ze allemaal precies betekenen staat in deze lijst uitgelegd. Je vindt bij ieder woord meer bronnen van informatie. Sommige woorden zijn voorzien van gerelateerde producten die van dienst kunnen zijn in de context van de omschrijving.
Meer producten vind je op onze
productenpagina

Disclaimer: 
De inhoud van KankerEnIk.nl is alleen voor informatieve doeleinden. De informatie op deze website dient NIET te worden beschouwd als een VERVANGING voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Je moet altijd overleggen met je arts voordat je een beslissing neemt over de behandeling of bij het aanpassen van je levensstijl. 

KankerEnIk.nl voert regelmatig wijzigingen door, bij suggesties voor aanpassing van de tekst kun je contact opnemen via contact@kankerenik.nl. 

Hodgkinlymfoom

Olie tegen jeuk van Jennifer Young
olie TEGEN JEUK - JENNIFER YOUNG

Jennifer Young ontwierp een speciale huidverzorgingslijn die geschikt is voor iedereen die momenteel een behandeling voor kanker ondergaat. Deze olie verlicht de jeuk direct door een kleine hoeveelheid olie aan te brengen. Pro tip: breng de olie aan na een warme douche of bad voor het beste resultaat.

Infraroodlamp bij botpijn
Janneke's warmtesjaal

Extra zachte en lange sjaal gevuld met lijnzaad. Warm de sjaal op in de magnetron voor een ontspannend effect. De afneembare buitenhoes is gemaakt van katoen.  De binnenzak is verdeeld in vakken waardoor de pitjes goed worden verdeeld.

Iedere warmtesjaal wordt geleverd in een mooie geschenkdoos.