Na een kankerdiagnose zal je snel veel nieuwe woorden leren, wat ze allemaal precies betekenen staat in deze lijst uitgelegd. Je vindt bij ieder woord meer bronnen van informatie. Sommige woorden zijn voorzien van gerelateerde producten die van dienst kunnen zijn in de context van de omschrijving.
Meer producten vind je op onze
productenpagina

Disclaimer: 
De inhoud van KankerEnIk.nl is alleen voor informatieve doeleinden. De informatie op deze website dient NIET te worden beschouwd als een VERVANGING voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Je moet altijd overleggen met je arts voordat je een beslissing neemt over de behandeling of bij het aanpassen van je levensstijl. 

KankerEnIk.nl voert regelmatig wijzigingen door, bij suggesties voor aanpassing van de tekst kun je contact opnemen via contact@kankerenik.nl. 

Darmstoma

Vraag de medische toiletpas aan

Stichting Medisch Toiletpas Nederland
 

Het doel van de Stichting is om zoveel mogelijk toiletten gratis toegankelijk te stellen voor de pashouders welke een persoonlijke Medisch Toiletpas hebben ontvangen.
De Medisch Toiletpas is voor en door mensen met een toiletgerelateerde problematiek ontwikkeld.
 
Heeft ook u een medische indicatie waarbij u veelvoudig van het toilet gebruik moet maken, dan kan de Medisch Toiletpas de sleutel zijn tot meer vrijheid in uw dagelijkse leven.