Na een kankerdiagnose zal je snel veel nieuwe woorden leren, wat ze allemaal precies betekenen staat in deze lijst uitgelegd. Je vindt bij ieder woord meer bronnen van informatie. Sommige woorden zijn voorzien van gerelateerde producten die van dienst kunnen zijn in de context van de omschrijving.
Meer producten vind je op onze
productenpagina

Disclaimer: 
De inhoud van KankerEnIk.nl is alleen voor informatieve doeleinden. De informatie op deze website dient NIET te worden beschouwd als een VERVANGING voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Je moet altijd overleggen met je arts voordat je een beslissing neemt over de behandeling of bij het aanpassen van je levensstijl. 

KankerEnIk.nl voert regelmatig wijzigingen door, bij suggesties voor aanpassing van de tekst kun je contact opnemen via contact@kankerenik.nl. 

Borstreconstructie

Leeskussen inclusief hoes, kiezelgrijs
Leeskussen inclusief hoes, kiezelgrijs

Deze katoenen leeskussens bieden ondersteuning tijdens het rusten na een behandeling of reconstructie van de borst. Leeskussens zijn er in verschillende uitvoeringen. In het handige meegestikte vakje van de hoes kun je bijvoorbeeld je telefoon bewaren zonder hem kwijt te raken.

Marlies Dekkers Care collectie prothese BH's
Marlies Dekkers care collectie

MARLIES DEKKERS CARE COLLECTIE De Care Bra van Marlies Dekkers is speciaal ontworpen voor vrouwen met borstprotheses.