Na een kankerdiagnose zal je snel veel nieuwe woorden leren, wat ze allemaal precies betekenen staat in deze lijst uitgelegd. Je vindt bij ieder woord meer bronnen van informatie. Sommige woorden zijn voorzien van gerelateerde producten die van dienst kunnen zijn in de context van de omschrijving.
Meer producten vind je op onze
productenpagina

Disclaimer: 
De inhoud van KankerEnIk.nl is alleen voor informatieve doeleinden. De informatie op deze website dient NIET te worden beschouwd als een VERVANGING voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Je moet altijd overleggen met je arts voordat je een beslissing neemt over de behandeling of bij het aanpassen van je levensstijl. 

KankerEnIk.nl voert regelmatig wijzigingen door, bij suggesties voor aanpassing van de tekst kun je contact opnemen via contact@kankerenik.nl. 

Bijnierkanker

Podcast Koetjes & Kanker
Bijnierkanker
Podcast Tip

Lienke van Hoek (29 jaar) is druk bezig met het organiseren van haar bruiloft als ze totaal onverwacht in een nachtmerrie beland doordat ze de diagnose bijnierkanker krijgt. Ze wist niet eens dat ze bijnieren had.

 

Ze vertelt in deze aflevering over regenbogen, de diagnose, de behandelingen, en wat dat met haar en haar omgeving heeft gedaan.