Na een kankerdiagnose zal je snel veel nieuwe woorden leren, wat ze allemaal precies betekenen staat in deze lijst uitgelegd. Je vindt bij ieder woord meer bronnen van informatie. Sommige woorden zijn voorzien van gerelateerde producten die van dienst kunnen zijn in de context van de omschrijving.
Meer producten vind je op onze
productenpagina

Disclaimer: 
De inhoud van KankerEnIk.nl is alleen voor informatieve doeleinden. De informatie op deze website dient NIET te worden beschouwd als een VERVANGING voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Je moet altijd overleggen met je arts voordat je een beslissing neemt over de behandeling of bij het aanpassen van je levensstijl. 

KankerEnIk.nl voert regelmatig wijzigingen door, bij suggesties voor aanpassing van de tekst kun je contact opnemen via contact@kankerenik.nl. 

Benigne

Massagematras Lanaform
Massagematras lanaform

 

Een heerlijk ontspanmoment afgestemd op jouw specifieke massagebehoeften. 

Met behulp van de afstandbediening stel je de gebieden in die je wilt activeren. 

Het massagematras maakt gebruik van trillingen en warmte om de bloedcirculatie optimaal te bevorderen. Hiermee ga je spierpijn te lijf en verminder je jouw klachten van altijd koude lichaamsdelen. 

 

Door de vlakverdeling is dit matras niet alleen makkelijk op te vouwen maar ook geschikt voor diverse ondergronden. Rol het massagematras bijvoorbeeld uit over de bank, een stoel of op de grond. 

 

De trillingen kunnen in drie standen worden geintensiveerd en per massagevlak worden ingesteld.